Elons kunder ska längta hem till köket med hjälp av Professional Secrets

Elon, Sveriges största kedja inom vitvaror och elektronik, förflyttar sitt varumärke. Det nya konceptet ”Välkommen hem” ska få målgruppen att längta hem till de där produkterna som gör livet lättare och mer njutbart.

Under våren 2020 har Elon valt ut Professional Secrets som ett varumärke som ligger helt i linje med satsningen inom kategorin kök. Produkter av professionell kvalitet och kunskap och inspiration från Professional Secrets nätverk av framstående kockar ska göra Elon till den naturliga destinationen för en attraktiv målgrupp: Hemmakockar som är lite mer matintresserade än andra.

In i samarbetet för Professional Secrets med sig Europas förmodligen största kunskapsdatabas med tips, trix och inspiration för hemmakocken. Detta utöver specialdesignade produkter för köket och för det dukade bordet, framtagna i samarbete med proffs.

Elon har under början av 2020 lanserat sitt nya koncept för badrummet, städskrubben, tvättstugan och köket. Den rikstäckande kedjan har även lanserat en ny hemsida och online-shop. Nu ges 500 lokala Elonhandlare i Norden möjlighet att ta in Professional Secrets från och med 1 april 2020.

Ansvarig Elon:

Johan Andersson, Nordic Category Manager SDA

Ansvarig PS:

Henric Young, Marknadsansvarig Sverige och Skandinavien

Om Professional Secrets:

Från kastrullen på spisen till det dukade bordet, Professional Secrets vill förbättra hälsan, minska svinnet och rädda miljön genom att få fler att laga och njuta mat på Skandinaviska kockars vis. Med proffsens hjälp förser vi passionerade hemmakockar med redskapen och kunskapen som krävs för att rädda världen – en måltid i taget.

Subscribe to our Newsletter
Share page with others

Thank you for your subscription

Thank you for subscribing to our newsletter! You will soon receive tips, knowledge and inspiration straight from the kitchen pros. Enjoy!

Stäng